Kansalaisjärjestöt uutta sote-Suomea rakentamassa – luentovideo julkaistu

JN Kumaja

Doktriinin Jorma Niemelä luennoi Kumajan eli Uudenmaan sosiaali- ja terveysjärjestöjen kumppanuusverkoston järjestämässä Uudenmaan sote-järjestöjen tulevaisuusfoorumissa 2.10.2019. Luennosta on julkaistu Youtube-video, joka on nähtävillä.

– Tuosta videosta ajatteluni on kehittynyt. Olen hylännyt – Paula Kirjavaisen viisaasta neuvosta – asiakassegmentoinnin ja pohdin nykyään asiakkuussegmentointia, jonka fokuksessa ovat palvelutarpeet ja niihin vastaaminen, ei ihmisten luokittelu. Tästä olemme tehneet artikkelin yhdessä Minna Kivipellon kanssa, sanoo Jorma Niemelä.

Luennon oheismateriaali on myös julkaistu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s